بیماری اگزما چیست؟
همه چیز در مورد خودرو

ن : khashayars

بیماری اگزما چیست؟

بیماری اگزما چیست؟

 

شما در این مقاله میخوانید :
یکی از بیماری های رایج در جهان بیماری اگزما می باشد که معمولا دارای علائم پوستی شدید می باشد که سبب ایجاد خارش، التهاب و قرمزی در پوست می باشد. یکی از درمان های رایج برای این بیماری، داروهای کورتونی می باشد. نکته منفی در مورد استفاده از این داروها این است که کورتون ها سبب تضعیف سیستم ایمنی و ایجاد عوارض حادی در بدن چون پوکی استخوان می شوند.

بیماری اگزما چیست؟

مقدمه

در این مقاله قصد داریم تا در مورد بیماری اگزما صحبت کنیم. بیماری اگزما در واقع نوعی حساسیت پوستی شدید می باشد که سبب ایجاد قرمزی و التهابات شدید پوستی می شود.

بیماری اگزما بسیار بیماری رایجی در جهان می باشد به طوری که طبق گزارشات صورت گرفته از هر ده نفر حداقل یک نفر این بیماری را در طول عمر خود تجربه کرده اند. همانطور که گفته شده این بیماری یک نوع حساسیت پوستی شدید می باشد. که در اثر واکنش های نابجای سیستم ایمنی ایجاد می شود.

چه خصوصیتی در سیستم ایمنی سبب بروز این پاسخ های اشتباه می شود؟

سیستم ایمنی در بدن دارای دو نوع پاسخ می باشد. نوع اول که نوع سطحی تری از پاسخ است، با نام ایمنی عمومی شناخته می شود. یعنی اینکه سیستم ایمنی فاکتورهایی را در بدن ترشح می کند که به محض بروز مشکل، بتواند اقدامات دفاعی در برابر عوامل بیماری زا را انجام دهد. برای مثال شاید بارها برای شما اتفاق افتاده باشد که در اثر حادثه ای زخمی بر روی پوستتان ایجاد شده باشد.

در این شرایط اگر سیستم ایمنی آمادگی قبلی را نداشته باشد، همین زخم کوچک سبب ایجاد بیماری مهلکی برای شما خواهد شد. پس اگر بارها این اتفاق برای شما رخ داده و مشکلی برای شما ایجاد نشده ، باید قدردان سیستم ایمنی بدنتان باشید.

اما همین سطح ایمنی اولیه در بدن در صورتی که فاکتورهای ایمنی را به درستی تولید نکند می تواند بسیار مشکل ساز باشد که نتیجه آن بروز بیماری هایی چون حساسیت و اگزما است.

 

تیم کالا ارائه دهنده محصولات سلامت محور

 

چرا تولید فاکتورهای ایمنی ممکن سبب بروز پاسخ های التهابی اشتباه در بدن شود؟

در پاسخ این سوال باید بگویم هر سیستمی برای عملکرد درست نیازمند مواد و تجهیزات مورد نیاز می باشد. نبود مواد و وسایل درست در یک سیستم علاوه بر اینکه سبب کاهش کارایی سیستم می شود، همچنین می تواند تنظیمات سیستم را به هم بریزد.

سیستم ایمنی بدن نیز به عنوان سیستم عملکردی نیازمند مواد و وسایل مورد نیاز خود می باشد. از مهم ترین مواد مورد نیاز سیستم ایمنی اکسیژن می باشد. زمانی که اکسیژن رسانی درستی به سلول های ایمنی صورت نگیرد. تنظیمات مربوط به تولید فاکتورهای ایمنی در بدن با مشکل مواجه شده و نتیجه آن تولید فاکتورهای ایمنی با پاسخ های نا به جا و اشتباه می باشد. اما سوالی که در اینجا مطرح می شود این است که

 

چه عواملی اثر گذار بر کاهش اکسیژن رسانی در بدن هستند؟

عوامل متعددی در بدن می توانند سبب شوند تا اکسیژن رسانی در بدن مختل شود. یکی از مهم ترین عوامل افزایش اسید خون می باشد.

افزایش اسید خون سبب می شود تا انتقال اکسیژن از مویرگ های ریه به گلبول های قرمز با مشکل مواجه شود. همین موضوع سبب می شود تا انتقال اکسیژن به بافت ها و سلول های بدن به درستی صورت نگرفته و سبب اختلال در عملکرد آن شود.

یکی از ارگان هایی که بسیار تحت تاثیر این موضوع قرار میگیرد سیستم ایمنی می باشد.که سبب بروز اختلال در تنظیمات آن شده و پاسخ های ایمنی و التهابی نابجایی را تولید می کند که نتیجه آن بروز بیماری هایی چون اگزما میباشد. در ادامه علائم این بیماری و روش های درمانی رایج در مورد این بیماری را بررسی خواهیم کرد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان گفت: اگزما نوعی التهاب پوستی است که با سوزش و خارش همراه است و به شکل های گوناگون ظاهر می شود و 85 درصد افراد مبتلا به اگزما سنی كمتر از 5 سال دارند.

زهرا بابایی

طبق تحقیقات به عمل آمده از سال 1397 تا کنون میزان مبتلایان به بیماری اگزما تا پایان سال 1399 به بیش از 65% در میان کودکان زیر 5 سال افزایش پیدا کرده است .

علائم بیماری اگزما

همانطور که در مطالب قبل اشاره شده این بیماری دارای علائم بسیار شدید می باشد که به علت وجود فاکتورهای التهابی در خون است .

فاکتور های التهابی زمانی که بر روی سلول ها بدن قرار می گیرند سبب بروز واکنش های مرگ سلولی می شوند. مرگ سلولی در این شرایط هم به شیوه آپوپتوز و به شیوه ی نکروز ایجاد می شود.

وجود نکروز و آپوپتوز در سلول ها سبب تولید بیشتر فاکتورهای التهابی شده که نتیجه آن ایجاد علائم بسیار آزاردهنده ی چون خارش، التهاب،قرمزی، پوسته پوسته شدن و خشکی پوست می باشد.

درمان های رایج برای اگزما

معمولا درمان های رایج در این زمینه، درمان های دارویی هستند. داروهای کورتونی برای درمان این بیماری مورد استفاده قرار می گیرند.

نکته منفی برای استفاده از این داروها این است که این داروها نتایج قطعی برای درمان بیماری ایجاد نمی کنند. تنها به عنوان یک مسکن علائم بیماری را کاهش میدهند.

عوارض کورتون

البته این نتیجه جای تعجب هم ندارد، چرا که مکانیسم عمل این داروها به این شکل است که سبب تضعیف سیستم ایمنی و کاهش تولید فاکتورهای التهابی می شود. جالب است که بدانید، این داروها علاوه بر اینکه سبب درمان بیماری نمی شوند، بلکه استفاده مکرر از آن ها سبب ایجاد اختلالات شدید در عملکرد سیستم ایمنی می شوند.

یکی از مهم ترین معایب موجود در این داروها که اخیرا بیشتر مورد توجه قرار گرفته ، این است که مصرف طولانی مدت این داروها سبب ایجاد عوارضی چون پوکی استخوان در افراد می شود.

قهوه های گانودرما موثرترین درمان برای اگزما

 

معرفی راه حل موثر برای درمان بیماری اگزما
همانطور که قبلا هم به آن اشاره کردیم مهمترین علل ایجاد اختلال در سیستم ایمنی کمبود اکسیژن و افزایش اسید خون می باشد. وجود ترکیبات اسیدی در خون می تواند سبب بروز این عارضه در بدن شود.

اما سوال این این است که چگونه می تواند این ترکیبات اسیدی را در بدن کاهش داد؟
یکی از مهمترین و موثرترین راهکارها استفاده از موادی است که دارای خواص قلیایی باشند.

مواد گیاهی دارای خواص قلیایی بوده و سبب می شوند تا میزان ترکیبات اسیدی موجود در خون تا حد ممکن کاهش یابد. یکی از مواد گیاهی که دارای خواص کاهش دهنده التهاب در بدن نیز است، گیاه قارچ گانودرما می باشد. طبق مطالعات صورت گرفته اخیر این گیاه دارای خواص شگفت انگیزی در کاهش التهاب در بدن و تنظیم عملکرد سیستم ایمنی است.

 

 

 

قارچ گانودرما چیست و چه خواصی دارد؟

یکی از منابع گیاهی ارزشمند که تاثیرات درمانی آن به تازگی به اثبات رسیده است، نوعی قارچ با نام قارچ گانودرما می باشد. وجود مواد آنتی اکسیدانی فراوان در کنار ظرفیت قلیایی این قارچ سبب شده تا یکی از بهترین و موثرترین گزینه های درمانی در جهت درمان بیماری های التهابی چون اگزما باشد.

زهرا بابایی

 

شاید مهم ترین ویژگی که در مورد قارچ ها شنیده باشید این باشد که قارچ ها دارای پروتئین های گیاهی هستند. در ابتدا شاید بهتر باشد تا در مورد متابولیسم پروتئین ها در بدن اطلاعات اولیه داشته باشیم.

 

درمان اگزما با گانودرما

متابولیسم پروتئین ها در بدن به چه صورت است؟

بنابراین در ابتدا توضیحات کوتاهی در مورد متابولیسم پروتئین ها در بدن می دهیم.

پروتئین ها همانند کربوهیدرات ها و لیپید ها، ماکرومولکول به حساب می آیند، یعنی اینکه از اجزای سازنده کوچکتر تشکیل شده اند.

پروتئین ها از واحدهای آمینواسیدی تشکیل شده اند. جالب است که بدانید بر خلاف کربوهیدرات ها و لیپید ها، آمینواسید ها در بدن ذخیره نمی شوند، یعنی یا در ساختار پروتئین ها قرار می گیرند و یا از بدن دفع می شوند.

دفع شدن پروتئین ها

پروسه ای دفع شدن پروتئین ها از بدن همراه است با تولید ترکیبات اسیدی به نام آمونیاک که می تواند سبب اسیدی شدن خون شده و فرایند های انتقال اکسیژن را با مشکل روبرو کند. بنابراین مصرف پروتئین ها و مواد غذایی گوشتی می تواند برای سلامتی بدن مضر باشد. اما خبر خوب این است که این پروسه در مورد پروتئین های گیاهی کاملا متفاوت است.

و مصرف پروتئین های گیاهی علاوه بر اینکه سبب افزایش اسید در خون نمی شود، بلکه فرایند های اکسیژن رسانی را هم بهبود می بخشد.

 

پروتئین های گیاهی و جانوری چه تفاوت هایی با یکدیگر دارند؟

مهم ترین تفاوت در پروتئین های گیاهی و جانوری در نوع فرایند های جذب و دفع آن ها می باشد.

پروتئین های جانوری:

زمانی که شما پروتئین ها جانوری را مصرف می کنید؛ طیف گسترده ای از آمینواسیدها را بدون هیچ ماده ی آنتی اکسیدانی و فیبری وارد بدن می کنید. ورود آمینواسیدها به این شکل به جریان خون همراه است با تولید هورمون هایی که سبب آزاد شدن اسید های چرب و وارد شدن آن ها به جریان خون می شود، یعنی شما با مصرف پروتئین ها جانوری فرایندهای ذخیره انرژی در بدن را مختل می کنید.

همین مورد سبب می شود تا آمینواسید ها وارد پروتئین سازی نشده و تبدیل به ترکیبات اسیدی چون آمونیاک شوند.

 

پروتئین های گیاهی:

اما پروسه ای ورود پروتئین های گیاهی کاملا متفاوت است. پروتئین های گیاهی تنها دارای آمینواسید نیستند، بلکه دارای مواد ویتامینی و آنتی اکسیدان ها نیز می باشد.

ورود این آمینواسید ها که همراه با مواد آنتی اکسیدانی هستند، به یکباره سبب تحریک ترشح هورمون ها نمی شود. بنابراین به آرامی آمینواسیدها در فرایندهای متابولیسمی بدن قرار می گیرند و علاوه بر اینکه ترکیبات اسیدی در بدن تولید نمی شود، بلکه ظرفیت قلیایی بدن هم افزایش می یابد.

افزایش ظرفیت قلیایی همراه است با بهبود اکسیژن رسانی در بدن که بسیار با اهمیت می باشد.

 

پروتئین های گیاهی موجود در قارچ گانودرما دارای اثر درمانی هستند؟

با توجه به مطالب گفته شده در قبل، وجود پروتئین های گیاهی علاوه بر اینکه سبب تامین مواد مغذی و ویتامینی بدن می شود، می تواند تامین کننده نیازهای آمینواسیدی بدن نیز باشد. در میان منابع پروتئین های گیاهی قارچ ها از نظر میزان پروتئین از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند. در میان قارچ های مختلف، قارچ گانودرما به دلیل خواص درمانی بسیار مورد توجه می باشد.

طبق مطالعات انجام شده اخیر در جهت بررسی خواص درمانی این قارچ، مشاهده شده که این قارچ تاثیر قابل توجهی در کاهش التهاب در بدن دارد. اما شاید سوال پیش آمده این باشد که

چه عواملی سبب ایجاد التهاب در بدن می شوند؟

وجود التهاب در بدن به دلیل فعالیت نا به جای سیستم ایمنی می باشد. در حقیقت زمانی که سیستم ایمنی ضعیف شده باشد، نسبت به آلرژن های مختلف واکنش  نشان داده که همین موضوع سبب تولید فاکتورهای التهابی و ایجاد التهاب در بدن می شود.

وجود التهاب در بدن همراه است با ایجاد بیماری های مختلفی که مهم ترین آن اگزما می باشد. طبق مطالعات انجام شده مهم ترین عواملی که سبب اختلال در عملکرد  سیستم ایمنی می شوند؛ کاهش اکسیژن رسانی به گلبول های سفید و افزایش رادیکال ها و مواد  اکسیدانی می باشد.

قرار گرفتن بدن در این شرایط همراه است با ایجاد اختلال در سیستم های مختلف بدن که یکی از مهم ترین سیستم ها، سیستم ایمنی بدن می باشد.

 

راهکار درمانی موثر چه می تواند باشد؟
استفاده از درمان هایی که سبب کاهش عملکرد سیستم ایمنی و یا به اصطلاح سرکوب سیستم ایمنی شود، به هیچ وجه ممکن اثر گذار نخواهد بود.

علت هم این است که عملکرد درست سیستم ایمنی برای سلامتی ضروری می باشد و سرکوب پیوسته آن زمینه ساز بروی بیماری هایی چون سرطان به ویژه در خانم ها می شود.

طب سنتی و گانودرما

یکی از راهکارهای درمانی موثر استفاده از مواد گیاهی می باشد که دارای منابع آنتی اکسیدانی در کنار ظرفیت قلیایی کافی در جهت بهبود عملکرد سیستم ایمنی باشد. یکی از منابع گیاهی که اثرات درمانی آن اخیرا به اثبات رسیده است، قارچ گانودرما می باشد.

منابع پروتئینی موجود در این قارچ همراه با مقادیر بالایی از مواد آنتی اکسیدانی و ضد رادیکالی هستند که به صورت قابل توجهی سبب کاهش مواد زائد در بدن می شوند. کاهش مواد زائد سبب بهبود عملکرد سیستم های مختلف بدن شده که مهمترین آن سیستم ایمنی می باشد.

گانودرما و بهبود عملکرد سیستم ایمنی

بهبود عملکرد سیستم ایمنی سبب کاهش علائم مربوط به بیماری اگزما در افراد می شود. مصرف پیوسته این گیاه سبب تقویت سیستم ایمنی و کاهش واکنش های ناخواسته و نابه جای این سیستم می شود.

تقویت سیستم ایمنی بدن تاثیر بسیار زیادی در کاهش ابتلا به بیماری های ویروسی و میکروبی دارد.

 

.

.

.

این متن صرفا یک رپرتاژ آگهی بوده و ما مسئولیتی در قبال محتوای آن نداریم و مسئولیت بر عهده سایتی است که لینک آن در داخل مطلب قرار گرفته است.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:









تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان همه چیز در مورد خودرو و آدرس allaboutcarmarket.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.