نگاهی به مجله های الکترونیکی و خبری
در این مقاله قصد داریم نگاهی کلی به مجله های الکترونیکی و خبری که در حال حاضر در ایران فعالیت می کنند داشته باشیم. مجله های الکترونیکی که بخش عظیمی از اینترنت و سایت ها را تشکیل داده اند. با ما همراه باشید.
انواع مجله های الکترونیکی
قطعا اولین بحثی که پیش می اید، این است که منظور از مجله الکترونیکی چیست و چه فوایدی دارد؟ انواع آن را هم مورد بررسی قرار می دهیم.
منظور از مجله الکترونیکی در مبحث ما، سایت هایی است که محتوای متنی دارند و اخبار، مقالات و محتوای مختلف در زمینه های مختلف منتشر می کنند. موضوع های گسترده و متنوعی نیز می تواند داشته باشد. نظیر :
- سیاسی
- اقتصادی
- خبری
- گردشگری
- دانشگاهی
- عمومی
- تخصصی
- علمی
هر کدام از مجلات فوق درزمینه خود محتواهای علمی و آموزشی و حتی خبری تولید می کنند. امروزه مجلات الکترونیکی بیشتر درآمد های خود را از تبلیغات مختلف در سایت بدست می آورند.
قبل از بررسی تخصصی هر یک از موارد بالا ابتدا باید به این سوال پاسخ دهیم که آیا می توان به محتواهای این مجلات اعتماد کرد؟ پاسخ بسیار روشن است.
به هر مجله الکترونیکی نمی توان اعتماد کرد. اکثر این مجلات حتی فاقد مجوز و تیم نویسنده حرفه ای هستند. یا محتواهای کپی ارائه می دهند. محتوای هر مجله ای نمی تواند منبع موثقی برای اطلاعات علمی و حتی عمومی باشد.
مجلات الکترونیکی و نقش آن در جامعه:
قطعا نمی توان منکر نقش اساسی و مهم مجلات الکترونیکی در جامعه شد. این یک مسئله بسیار بسیار مهم و اساسی است. چرا که محتواها در اینترنت پخش و جریان ساز می شوند. همین جریان سازی عامل مهمی در برخی تصمیمات اجتماعی سیاسی اقتصادی و حتی نوسانات بازار می شود.
برخی نشریات مثل مجله الکترونیکی مانا ،ایسنا و مواردی نظیر این مجلات و رسانه ها، تاثیر به سزای در جامعه دانشگاهی و حتی تصمیمات دانشجویان و اساتید دارند. اینکه چه دانشگاهی را انتخاب کنند و چه فعالیتی را انجام دهند.
لذا نباید منکر این تاثیر گذاری مجلات الکترونیکی شد. اما بیایید کمی درباره ارزش و اعتبار فنی و درآمدی این مجلات اطلاعات مفیدی بدهیم.
درآمد مجلات الکترونیکی از کجاست؟
قطعا این سوال برای شما مطرح است که درآمد این رسانه ها و مجلات الکترونیکی و سایت ها از کجاست باید بدانید همه مجلات درآمد خوبی ندارند. مجلاتی که از لحاظ فنی و اعتبار دامنه و صفحات پایین هستند، درآمد کمتری دارند. اما برخی رسانه ها هم درآمد بیشتری دارند و چه بسا سیستم های قوی نیز دارند. میزان درآمد مجلات به موارد زیر بستگی دارد:
- ارزش دامنه سایت
- ارزش پیج سایت
- الکسای سایت
- بروزبودن و بروز رسانی سایت
- ورودی های سایت
- قدرت دامنه
قطعا موارد بالا هر چه قوی تر باشد، ارزش سایت بالا و می تواند از تبلیغات درآمد خوبی کسب کند. سایت هایی نظیر سایت مانا و سایت ایسنا و دیجی مگ و مواردی از این قبیل، از اعتبار بالایی نزد مخاطبان بهره مند هستند و خوانندگان خودشان را دارند.
و سخن آخر
اما فارغ از همه این موارد، مجلات الکترونیکی یکی از بهترین و سرگرم کننده ترین سایت ها در فضای اینترنت هستند که کاربران را هم سرگرم نگه می دارند، هم اطلاعات مفیدی می دهند و هم موجب اشتغال می شوند.
حالا که اطلاعاتی درباره این مجلات بدست آوردیم، بد نیست کمی درباره مجله الکترونیکی مانا بگوییم. یکی از مجله های الکترونیکی و خبری که فعالیت خود را دو سالی است آغاز کرده است. مجله الکترونیکی که سال 1398 تاسیس شد و تاکنون تلاش کرده است محبوبیتی نزد قشر خاص دانشجویی کشور داشته باشد.
بخش های مختلفی دارند، نظیر بخش گردشگری، خبری، علمی، آموزشی و از اعتبار خوبی برخوردار است. همچنین تلاش می کند بهترین رسانه خبری دانشگاهی کشور شود. هر بخش این مجله، نویسنده خود را دارد که علاوه بر نظارت بر محتوا، خود نیز نویسندگی می کنند. نکته ای که شاید کمتر مجله خبری به آن توجه داشته باشد.
ممنون که تا این بخش از مقاله مجله های الکترونیکی و خبری همراه ما بودید. تلاش کردیم اطلاعات مفیدی که در این زمینه داریم را با شما به اشتراک بگذاریم.به امید اینکه برای همه مفید واقع شود.
.
.
.
این متن صرفا یک رپرتاژ آگهی بوده و ما مسئولیتی در قبال محتوای آن نداریم و مسئولیت بر عهده سایتی است که لینک آن در داخل مطلب قرار گرفته است.
نظرات شما عزیزان: